Specialist in tuinaanleg en bestrating

Nieuwe inrichting van tuin of bedrijfsterrein?

Niels Dorrestein realiseert uw nieuwe prachtige tuin

Voor veel particulieren is bestrating geen los project, maar is het onderdeel van een nieuwe tuin. Daarom heeft Niels Dorrestein zich naast sierbestrating ook gespecialiseerd in tuinaanleg. Droomt u van een prachtige nieuwe tuin, maar weet u niet waar u moet beginnen? Neem dan contact op. We verzorgen de aanleg, het hekwerk en de bestrating.

Laat uw tuin aanleggen en bestraten

Een weelderige tuin, een strak terras of een plekje om zelf groenten en kruiden te verbouwen? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor uw tuin.

De tuin wordt door onze vakmannen gerealiseerd. We zorgen voor de bestrating en het plaatsen van hekwerk of schuttingen. Zo heeft u 1 partner tijdens dit project.

Onbezorgd genieten van uw tuin

Voor ons is het gebruik van goed materiaal en training voor onze vakmannen vanzelfsprekend. Alleen op die manier leveren we de beste kwaliteit. Mocht er onverhoopt toch een probleem ontstaan in uw tuin, dan komen wij dat het eerste jaar kosteloos repareren*.

*Deze garantieregeling geldt niet voor problemen die ontstaan als gevolg van natuurverschijnselen zoals harde regen of wind.

 

Een nieuwe tuin in Flevoland, Utrecht of Noord-Holland? Dan moet u bij Niels Dorrestein zijn.